Onze presentatiesystemen zijn verkrijgbaar met een grote variatie aan steekmaten, waardoor je ze zeer nauwkeurig kunt verstellen. We kunnen ze bovendien in grote hoeveelheden leveren, in één herkenbare look. Ook niet onbelangrijk, want de meeste drogisterijen zijn inmiddels onderdeel van een formule en ook in de apotheekwereld neemt de ketenvorming toe. Daardoor is er een groeiende behoefte aan modulaire presentatiesystemen met een uniforme uitstraling. 

Populaire presentatiesystemen voor drogisterij en apotheek

Voor volumeproducten is het Tube System  het meest gebruikte systeem in drogisterijen en apotheken. Dit is uitermate geschikt om op een voordelige manier veel artikelen per vierkante meter te presenteren. Vaak wordt dit systeem gecombineerd met het Lunar System of Line System voor de presentatie van producten met een luxe uitstraling, bijvoorbeeld op verlichte glazen schappen.

Een offerte voor je eigen project?

Neem contact op

 

Je vindt onze presentatiesystemen o.a. bij:

      

Meer referenties

Doordat de systemen zo goed verstelbaar zijn, kun je enorm veel potjes, flesjes en tubes op een vierkante meter kwijt. Aan de andere kant kun je bijzondere producten extra onder de aandacht brengen.

Meer weten over onze presentatiesystemen? Persoonlijk advies over de mogelijkheden?

Neem contact op