Eigen inhaakmaterialen: uniek én betaalbaar

Een volledig systeem op maat is vaak een (te) kostbare aangelegenheid. Door bijvoorbeeld alleen een eigen pakket aan inhaakmaterialen te ontwikkelen houden we maatwerk betaalbaar.

Personaliseren? Zo gepiept! 

Een logo in het materiaal graveren? Een merknaam uit het metaal snijden? Je kunt jouw presentatiesysteem op verschillende manieren laten personaliseren.  

Coating in elke gewenste kleur 

We kunnen systemen in elke gewenste kleur coaten, maar bijvoorbeeld ook rvs in verschillende metaalkleuren leveren. Links een poedercoating met roesteffect. Rechts een voorbeeld van een zelf ontwikkelde kleurenlijn. 

Een maatwerk systeem inzetten in meerdere filialen?  

Voor de Bijenkorf ontwikkelden we naast een systeem op maat ook een eigen catalogus, zodat interieurbouwers makkelijk onderdelen kunnen bestellen. 

https://www.perfotube.nl/write/Afbeeldingen1/systemen/Specials/Voorbeeld-Specials-13.jpg.ashx?preset=content

Hoe maatwerk kan bijdragen aan een mooiere productpresentatie

Links een schapconstructie met geïntegreerde verlichting. Rechts een systeem waarmee elektronicawinkels snoeren in de wand kunnen verbergen. Subtiele aanpassingen, die nét die extra touch geven. 

 

 

Over het algemeen geldt: zoek je iets anders, in vorm of in functie? Wij vinden voor vrijwel elke wens een passende (en betaalbare) oplossing. Neem dus vooral contact met ons op.

 

Meer weten over onze presentatiesystemen? Persoonlijk advies over de mogelijkheden?

Neem contact op