Wanneer kiest u voor het Lunar System?

Vanwege zijn exclusieve uitstraling wordt het Lunar System vooral ingezet in het hogere segment. Denk aan de luxere mode- en schoenenzaken, brand stores en delicatessenwinkels. Daarnaast wordt het veel gebruikt als aanvulling op een ‘gewoon’ presentatiesysteem, om bijzondere artikelen in het assortiment extra uit te lichten, bijvoorbeeld bij opticiens, drogisterijen en apotheken.

Hoe werkt dit presentatiesysteem?

Het Lunar System ontleent zijn naam aan de halve-maanvorm aan het uiteinde van het presentatiemateriaal. Die vorm past naadloos in een uitgesneden contravorm in het dragende deel van het systeem; een metalen plaat die dwars in de wand of op de zijkant van een wandelement wordt geplaatst. Een gepatenteerd systeem, dat zich qua design onderscheidt van alle andere systemen op de markt. Met de ranke, slanke dragers creëert u een zeer exclusieve uitstraling, terwijl er toch een hoge draagkracht wordt gerealiseerd. Behalve in een verticaal verstelbare uitvoering met wandprofielen zijn de accessoires ook in een monopoint-variant te bevestigen.

Exclusieve uitstraling

Met ranke, slanke dragers.

Hoge draagkracht

Dankzij het ‘halve-maanprincipe’.

2 systemen in 1

Monopoint en verticaal verstelbaar.

Een presentatiesysteem op maat, rechtstreeks van de bron

Wij produceren al onze systemen in eigen beheer. Daardoor zijn onze klanten niet alleen voordeliger uit, maar is er vaak ook veel meer mogelijk als het gaat om maatwerk.

Ontvang de catalogus

In onze catalogus vindt u een compleet overzicht van alle onderdelen van het Lunar System, inclusief specificaties en standaardmaten. U kunt de catalogus downloaden als PDF-bestand. 
Downloaden

Ontvang 3D-tekeningen

Ontvang 3D-tekeningen Speciaal voor architecten en ontwerpers zijn veel onderdelen van onze presentatiesystemen ook beschikbaar als 3D-tekening. U kunt de tekeningen downloaden als STEP- en IGS-bestand. 
Downloaden

Voorbeelden

Meer weten over onze presentatiesystemen? Persoonlijk advies over de mogelijkheden?

Neem contact op