https://www.perfotube.nl/write/Afbeeldingen1/Over Perfotube/Productlocaties/Perfotube-productielocaties-header.jpg?preset=content

 

Ons specialisme: staalwerk op maat en modulaire presentatiesystemen

Wij produceren metalen frames, meubeldelen en systemen voor winkelpresentaties, horeca-interieurs en projectinrichting. De naam Perfotube verwijst naar het systeem waarmee we 20 jaar geleden begonnen zijn. Een modulair presentatiesysteem op basis van een geperforeerde buis.

Inmiddels gelden we als dé specialist in staalproducten op maat. Van eenmalige werkstukken zoals een barframe of scheidingswand tot series van honderden of duizenden stalen meubelframes. Daarnaast hebben we nog steeds een ruim aanbod aan modulaire standaardsystemen voor de retail.

Onze kracht: meedenken met interieurbouwers

Voor onze projecten werken we nauw samen met interieurbouwers door heel Nederland, Duitsland en België. Daarbij hechten we veel waarde aan persoonlijk contact en plezier in ons werk. Want we zijn ervan overtuigd dat een prettige samenwerking tot de beste resultaten leidt.

We denken bovendien graag mee over de maakbaarheid van een product of de haalbaarheid van een project. Met onze kennis van staal en metaalbewerking voegen we een extra dimensie toe aan jouw creatieve ideeën en vakmanschap!

Kunnen we ook met jou meedenken?

Neem contact op


MVO: zo helpen wij interieurbouwers bij het maken van duurzame keuzes

Staal vormt niet alleen vanuit esthetisch oogpunt een mooie combinatie met hout; het is ook een duurzaam materiaal. En we gaan graag nog een stapje verder om interieurbouwers te helpen bij het maken van duurzame keuzes. Je leest er meer over in dit interview met Jan Willem, onze directeur.

Productiefaciliteiten: voor elk project de beste oplossing

Weet je wat wij zo leuk vinden aan maatwerk? De variatie. De ene keer zijn we bezig met een uniek werkstuk dat om een bijzondere productietechniek vraagt, de andere keer zit de uitdaging in de grootte van de serie. Bij het ene product speelt prijs een belangrijke rol, bij het andere project is snelheid geboden.

Behalve een eigen productielocatie in Nederland hebben we ook vaste productiepartners in Oost-Europa en Taiwan. Door die verscheidenheid aan productiemogelijkheden kunnen we voor elke situatie de beste oplossing vinden.

Showroom: een indruk van onze presentatiesystemen en voorbeelden van maatwerk

Inspiratie opdoen voor een project? Onze producten in het echt bekijken? In onze showroom in Renswoude staan opstellingen van al onze modulaire presentatiesystemen en verschillende voorbeelden van staalconstructies op maat. We geven je graag een persoonlijke demonstratie! 

https://www.perfotube.nl/write/Afbeeldingen1/Over Perfotube/Showroom/Perfotube-schowroom-01.jpg?preset=content

Onze showroom bezoeken? Kom naar Renswoude. 

Plan gelijk een afspraak