Juiste uitstraling, optimale flexibiliteit

Wij produceren onze presentatiesystemen in eigen beheer. Daardoor kunnen wij deze altijd leveren in een uitvoering die aansluit bij de door u gewenste uitstraling. Naast de juiste sfeer creëert u met onze systemen bovendien optimale flexibiliteit. Wilt u tijdens de sale bijvoorbeeld meer producten presenteren en daarna weer volop ruimte maken voor beleving? Door de modulaire opzet kunt u uw inrichting gemakkelijk aanpassen. Keer op keer, zonder kostbare ingrepen.

Populaire presentatiesystemen voor mode en lingerie

In mode- en lingeriewinkels wordt veel gebruik gemaakt van het Tube System, het Plug System, het Lunar System en het Mono System. Voor al deze systemen is een groot assortiment aan inhangdelen voor kleding verkrijgbaar. Voor lingeriewinkels hebben we naast mooie minimalistische presentatiemogelijkheden ook zwaar belastbare oplossingen waarmee u een grote hoeveelheid ondermode (bijvoorbeeld nachthemden) op een kleine ruimte kunt presenteren.

Onze presentatiesystemen zijn o.a. te vinden bij:

Hunkemöller, Livera, Marlies Dekkers, Chantelle, Arrow, WE, Sven en Sophie, McGregor, Tommy Hilfiger, PME Legend, Cast Iron, Vanguard, Van Tilburg, Miss Etam, Promiss, Lola & Liza

               

Meer referenties

“In de fashion retail is het essentieel om met de winkelinrichting de juiste snaar te raken. Het kiezen van een presentatiesysteem zien wij daarom als een strategische beslissing.”

Meer weten over onze presentatiesystemen? Persoonlijk advies over de mogelijkheden?

Neem contact op