Steeds meer interieurbouwers ontdekken onze aluminium haakprofielen. Die hebben dan ook de nodige voordelen; ten opzichte van traditionele houten haaklatten, maar ook ten opzichte van andere aluminium profielen. Vraag jouw gratis sample aan en ontdek het zelf!

https://www.perfotube.nl/write/Afbeeldingen1/Haakprofiel.png?preset=content

De voordelen van het aluminium haakprofiel

De kans is groot dat je gewend bent om vooral met houten haaklatten te werken. Het is de moeite waard om onze aluminium haakprofielen eens uit te proberen, want werken met aluminium haakprofielen heeft grote voordelen ten opzicht van andere opties. Vraag een gratis sample aan of bestel direct een haakprofiel proefpakket.

Grote belastbaarheid
Onze aluminium haakprofielen zijn niet alleen sterker dan de meeste houten haakprofielen, maar ook beter belastbaar dan veel andere aluminium alternatieven. En ze zijn zo vormgegeven dat ze niet blijven doortrekken aan hun haakpunten.

Ruimtebesparend

Onze aluminium haakprofielen zijn maar 6 millimeter dik. Pure winst, vergeleken met de 18 of 22 millimeter van de meeste houten haaklatten. Je zult maar net ergens een extra centimeter nodig hebben!

Tijdbesparend

Je zaagt onze profielen makkelijk op maat, en de montage gaat al even vlot. Zelf boren hoeft ook niet; ze zijn al voorgeboord. En door de strakke passing is ook het inmeten zo gebeurd. 

 

Zo werkt het aluminium haakprofiel

Geen materiaalverspilling
Je zaagt precies de lengte af die je voor jouw project nodig hebt. En er zitten zoveel voorgeboorde gaten in, dat je elk profiel vrijwel volledig kunt opmaken.

Ideaal voor projectinrichting
Interieurbouwers gebruiken onze aluminium haakprofielen voornamelijk voor projecten in kantooromgevingen. Ze zijn namelijk ideaal voor de afmontage van wandpanelen en het bevestigen van wandmeubels.

https://www.perfotube.nl/write/Afbeeldingen1/Hookprofiel 2.png?preset=content

Verkrijgbaar in diverse lengtes
Onze aluminium haakprofielen zijn uit voorraad verkrijgbaar in lengtes van 6, 3 en 2 meter. Je kunt ze vervolgens makkelijk zelf op maat zagen. Vind je het fijn als wij dat vast voor je doen? Ook geen probleem!

Bestel een gratis sample van het Aluminum Haakprofiel

Nieuwsgierig? Vraag hieronder direct jouw gratis samplestukje aan!
Of bestel direct een haakprofiel proefpakket tegen een zeer voordelig tarief.