Steeds meer interieurbouwers ontdekken onze aluminium haakprofielen. Die hebben dan ook de nodige voordelen; ten opzichte van traditionele houten haaklatten, maar ook ten opzichte van andere aluminium profielen. Vraag jouw gratis sample aan en ontdek het zelf!

https://www.perfotube.nl/write/Afbeeldingen1/Haakprofiel.png?preset=content

Grote belastbaarheid
Onze haakprofielen zijn niet alleen sterker dan de meeste houten haakprofielen, maar ook beter belastbaar dan veel andere aluminium alternatieven. En ze zijn zo vormgegeven dat ze niet blijven doortrekken aan hun haakpunten.

Ruimtebesparend

Onze aluminium haakprofielen zijn maar 6 millimeter dik. Pure winst, vergeleken met de 18 of 22 millimeter van de meeste houten haaklatten. Je zult maar net ergens een extra centimeter nodig hebben!

Tijdbesparend

Je zaagt onze profielen makkelijk op maat, en de montage gaat al even vlot. Zelf boren hoeft ook niet; ze zijn al voorgeboord. En door de strakke passing is ook het inmeten zo gebeurd. 

https://www.perfotube.nl/write/Afbeeldingen1/Hookprofiel 2.png?preset=content

Geen materiaalverspilling
Je zaagt precies de lengte af die je voor jouw project nodig hebt. En er zitten zoveel voorgeboorde gaten in, dat je elk profiel vrijwel volledig kunt opmaken.

Ideaal voor projectinrichting
Interieurbouwers gebruiken onze aluminium haakprofielen voornamelijk voor projecten in kantooromgevingen. Ze zijn namelijk ideaal voor de afmontage van wandpanelen en het bevestigen van wandmeubels.

Verkrijgbaar in diverse lengtes
Onze aluminium haakprofielen zijn uit voorraad verkrijgbaar in lengtes van 6, 3 en 2 meter. Je kunt ze vervolgens makkelijk zelf op maat zagen. Vind je het fijn als wij dat vast voor je doen? Ook geen probleem!


Ontvang een gratis sample
Nieuwsgierig? Vraag direct jouw gratis samplestukje aan!