Wanneer kiest u voor het Mono System?

Het Mono System wordt veel gebruikt in de fashion retail: mode, lingerie, schoenen en lederwaren. Vanwege de cleane, high-end uitstraling en het bijzondere design is dit presentatiesysteem vooral populair in het midden- en hoge segment en bij brand stores.

Hoe werkt dit presentatiesysteem?

Het Mono System biedt de mogelijkheid om presentatiemateriaal in 2 geperforeerde bevestigingspunten in een mooi weggewerkte metalen staander te hangen. Het bijzondere is dat deze bevestigingspunten zich niet boven elkaar in de koker of buis bevinden, maar achter elkaar. Dit principe geeft het systeem zijn kenmerkende minimalistische uitstraling; er is slechts een smal streepje zichtbaar in de wand. Zonder dat het ten koste gaat van de draagkracht. Want door het slimme ontwerp wordt het presentatiemateriaal zowel in de voorste als in de (onzichtbare) achterste perforatie gefixeerd. Veel van de accessoires van het Mono System zijn gevormd uit één stuk, wat bijdraagt aan de onderscheidende, strakke look.

Minimalistische uitstraling

Ranke dragers in een smal streepje in de wand.

Stevig systeem

Door slim ontwerp met fixatie op twee punten achter elkaar.

Strakke look

Veel inhaakdelen uit één stuk.

Een presentatiesysteem op maat, rechtstreeks van de bron

Wij produceren al onze systemen in eigen beheer. Daardoor zijn onze klanten niet alleen voordeliger uit, maar is er vaak ook veel meer mogelijk als het gaat om maatwerk.

Ontvang de catalogus

In onze catalogus vindt u een compleet overzicht van alle onderdelen van het Mono System, inclusief specificaties en standaardmaten. U kunt de catalogus downloaden als PDF-bestand. 
Downloaden

Ontvang 3D-tekeningen

Ontvang 3D-tekeningen Speciaal voor architecten en ontwerpers zijn veel onderdelen van onze presentatiesystemen ook beschikbaar als 3D-tekening. U kunt de tekeningen downloaden als STEP- en IGS-bestand. 
Downloaden

Voorbeelden

Meer weten over onze presentatiesystemen? Persoonlijk advies over de mogelijkheden?

Neem contact op