Wanneer kiest voor het Line System?

Het Line System is geschikt voor allerlei retailtoepassingen. Van sportartikelen en schoenen tot presentatiewanden met bijouterie-artikelen. Door zijn gebruiksgemak en prijsstelling is dit systeem erg populair in het lage en middensegment. Maar ook in het hogere segment wordt het Line System regelmatig ingezet, bijvoorbeeld voor de presentatie van telefoons en accessoires.

Hoe werkt dit presentatiesysteem?

Het Line System is gebaseerd op het zogeheten slatwall-principe: MDF strokenpanelen met daarin een aluminium profiel. In dat profiel kunt u vervolgens allerlei presentatiematerialen hangen. Hiervoor hebben wij vele accessoires beschikbaar; van metaal, maar ook van kunststof. Het horizontale karakter van het systeem biedt het grote voordeel van traploze verstelbaarheid in de breedte. De verticale verstelbaarheid wordt bepaald door de afstand tussen de profielen. Wij bieden hiervoor verschillende standaard hart-op-hartmaten aan, maar als u wilt kunt u de panelen ook op maat laten maken.

Traploos horizontaal verstelbaar

Door het slatwall-principe.

Weinig systeem zichtbaar

Door de geïntegreerde profielen.

Bijzondere mogelijkheden

Zoals verlichte schappen.

Een presentatiesysteem op maat, rechtstreeks van de bron

Wij produceren al onze systemen in eigen beheer. Daardoor zijn onze klanten niet alleen voordeliger uit, maar is er vaak ook veel meer mogelijk als het gaat om maatwerk.

Ontvang de catalogus

In onze catalogus vindt u een compleet overzicht van alle onderdelen van het Line System, inclusief specificaties en standaardmaten. U kunt de catalogus downloaden als PDF-bestand. 
Downloaden

Ontvang 3D-tekeningen

Ontvang 3D-tekeningen Speciaal voor architecten en ontwerpers zijn veel onderdelen van onze presentatiesystemen ook beschikbaar als 3D-tekening. U kunt de tekeningen downloaden als STEP- en IGS-bestand. 
Downloaden

Voorbeelden

Klik op een afbeelding hieronder om naar de inspiratiepagina te gaan voor meer voorbeelden.

Meer weten over onze presentatiesystemen? Persoonlijk advies over de mogelijkheden?

Neem contact op