Wanneer kiest u voor het Plug System?

Het Plug System is geschikt voor een grote diversiteit aan retailtoepassingen. Het wordt veel gebruikt voor mode en schoenen, maar is bijvoorbeeld ook erg populair onder opticiens en voor het presenteren van high-tech apparatuur zoals telefoons. Vanwege zijn elegante uitstraling wordt het Plug System met name ingezet in het midden- en hoge segment.

Hoe werkt dit presentatiesysteem?

Uitgangspunt van het Plug System is een aluminium insteekbus. Die kunt u op elke gewenste positie aanbrengen. In een stenen muur, een stalen scherm, een houten wand of zelfs een glazen plaat. Vervolgens kunt u hier allerlei materialen insteken: schapdragers, stangen, draagarmen, beugels. Door dit monopoint-systeem bevestigt u deze elementen vrijwel onzichtbaar aan de wand. En als u de indeling wilt veranderen, trekt u ze er net zo makkelijk weer uit. Het Plug System is verkrijgbaar in een robuuste uitvoering voor zwaardere belasting en een aantal lichtere versies voor een extra elegant effect.

Ultieme presentatievrijheid

Bevestig presentatiemateriaal op elke gewenste positie.

‘Onzichtbare’ bevestiging

Door het slimme ontwerp.

Enorm flexibel

Grote keuze aan insteekmateriaal.

Een presentatiesysteem op maat, rechtstreeks van de bron

Wij produceren al onze systemen in eigen beheer. Daardoor zijn onze klanten niet alleen voordeliger uit, maar is er vaak ook veel meer mogelijk als het gaat om maatwerk.

Ontvang de catalogus

In onze catalogus vindt u een compleet overzicht van alle onderdelen van het Plug System, inclusief specificaties en standaardmaten. U kunt de catalogus downloaden als PDF-bestand. 
Downloaden

Ontvang 3D-tekeningen

Ontvang 3D-tekeningen Speciaal voor architecten en ontwerpers zijn veel onderdelen van onze presentatiesystemen ook beschikbaar als 3D-tekening. U kunt de tekeningen downloaden als STEP- en IGS-bestand. 
Downloaden

Voorbeelden

Klik op een afbeelding hieronder om naar de inspiratiepagina te gaan voor meer voorbeelden.

Meer weten over onze presentatiesystemen? Persoonlijk advies over de mogelijkheden?

Neem contact op