https://www.perfotube.nl/write/Afbeeldingen1/Header images/Header_Modica.jpg?preset=content

Modica Kastopstelling: op Maat en Flexibel

Onze Modica kastopstelling is ontworpen met een scherp oog voor flexibiliteit. We begrijpen dat elke ruimte uniek is, of het nu een woonkamer, restaurant, kantoor of winkel is. Daarom hebben we een modulair ontwerp gecreëerd waarmee jij als interieurbouwer de Modica kast volledig op maat kunt maken. Vergeet de beperkingen van standaardoplossingen, met de Modica kastopstelling zijn de mogelijkheden eindeloos. Samen met ons ontwikkel je een kast die perfect aansluit bij de specifieke behoeften van jouw klant en die voor elke ruimte hét verschil maakt.

 

Vraag nu een prijs op voor de Modica Kastopstelling!

Prijs opvragen

 

Kies je Stijl met Onze Uitgebreide Kleurkeuze

https://www.perfotube.nl/write/Afbeeldingen1/Modica/Poedercoating kleuren.jpg?preset=content

Als interieurbouwer begrijp jij als geen ander dat stijl vaak in de details zit. Daarom bieden we voor de Modica kastopstelling een uitgebreide kleurkeuze voor het stalen frame van de kasten. Of je nu gaat voor een klassieke, tijdloze uitstraling of een moderne, eigentijdse look, met de Modica kastopstelling kun je de gewenste sfeer creëren. Ons poedercoat kleurenpalet is uitgebreid en biedt opties voor elke stijl en sfeer.

 

https://www.perfotube.nl/write/Afbeeldingen1/Modica/Modica detailfoto.jpg?preset=content

Bespaar Tijd en Kosten

Eén van de grootste voordelen van onze Modica kastopstelling is de besparing op montagekosten. We begrijpen dat tijd geld is en daarom hebben we de montage zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Jij levert het plaatmateriaal, wij zorgen voor het stalen frame. Zo houd je de kosten beperkt, zonder verlies van je marge.

 

 

Perfotube: Jouw Partner in Interieurbouw

Perfotube is al ruim 20 jaar een betrouwbare staalleverancier binnen de interieurbouw. Onze expertise op het gebied van staal en onze ervaring met interieurbouwprojecten hebben we geïntegreerd in de Modica Kastopstelling. Wij geloven in de kracht van samenwerking en willen jou ondersteunen bij het realiseren van efficiënte en stijlvolle interieurprojecten. Daarom gaan we verder dan alleen het leveren van een product; we bieden een partnerschap aan, waarbij jouw wensen en eisen centraal staan. Ons motto is niet voor niets: Samen Sterker met Staal!

Wij kunnen zelf niet zoveel met staal. Onze machines zijn alleen geschikt voor houtbewerking. Dus wij combineren onze eigen planken regelmatig met de stalen frames van Perfotube. Dat vraagt om een goede samenwerking, want het moet precies in elkaar passen.

Iris Teeuwen, Frits de Jong Interieurbouw

 

Wat kost de Modica® Kastopstelling voor jouw project?

Wil je weten wat de Modica kastopstelling kost voor jouw interieurbouwproject? Vraag dan nu een actuele prijsindicatie op. Wil je meer informatie over de mogelijkheden bel dan 0318-574015 of mail naar info@perfotube.nl

Prijs opvragen

Een offerte voor je eigen project?

Neem contact op