People

Wij bieden onze medewerkers volop mogelijkheden op het gebied van scholing en opleiding, we ondersteunen hen in hun persoonlijke ontwikkeling en stimuleren hen om er een gezonde levensstijl op na te houden. Wij werken actief aan een divers personeelsbestand en besteden veel aandacht aan arbeidsomstandigheden en veiligheid.

Planet

In ons productieproces hanteren we strenge procedures voor afvalscheiding en besteden we veel aandacht aan de recycling van metaal. Zowel op kantoor als in de productieruimtes maken we gebruik van verschillende vormen van energiebesparende verlichting. Onze productielocatie en ons logistiek centrum in Nederland worden volledig verwarmd met behulp van bodemwarmte. En ons wagenpark bestaat uitsluitend uit hybride voertuigen.

Profit

Wij willen als organisatie financieel gezond blijven door stabiel te groeien. Innovatie is volgens ons een belangrijke voorwaarde voor deze groei. Door steeds efficiënter en slimmer te produceren en veel te investeren in de kennisbevordering van onze medewerkers, kunnen wij een duurzaam concurrentievoordeel behouden.

Meer weten over onze presentatiesystemen? Persoonlijk advies over de mogelijkheden?

Neem contact op