Wanneer kiest u voor het Tube System?

Het Tube System is geschikt voor vrijwel alle retailtoepassingen. Vanwege zijn stevigheid en flexibiliteit is dit presentatiesysteem bijzonder populair in het lage en middensegment. In het hogere marktsegment wordt het Tube System vaak gecombineerd ingezet met een of meer van onze andere presentatiesystemen.

Hoe werkt dit presentatiesysteem?

De basis van het Tube System wordt gevormd door verticale staanders of rails: geperforeerde metalen kokers, buizen of profielen. Die kunt u rechtstreeks op een bouwkundige wand monteren, maar ook vrijstaand inzetten. Met stelvoetjes en wandafstandhouders kunt u het systeem zowel horizontaal als verticaal perfect uitlijnen. De kokers, buizen en profielen zijn met enkele en dubbele perforaties leverbaar, in een grote verscheidenheid aan steekmaten. Door hier schapdragers, draagbalken, confectiebeugels en andere accessoires in te hangen, creëert u gemakkelijk een solide en flexibel presentatiesysteem, met een optimale verticale verstelbaarheid.

 

Snel op te bouwen

En makkelijk aan te passen.

Zwaar belastbaar

Door de solide basis.

Enorm flexibel

Grote keuze aan basisdelen en inhangmateriaal.

Een presentatiesysteem op maat, rechtstreeks van de bron

Wij produceren al onze systemen in eigen beheer. Daardoor zijn onze klanten niet alleen voordeliger uit, maar is er vaak ook veel meer mogelijk als het gaat om maatwerk.

Ontvang de catalogus

In onze catalogus vindt u een compleet overzicht van alle onderdelen van het Tube System, inclusief specificaties en standaardmaten. U kunt de catalogus downloaden als PDF-bestand. 
Downloaden

Ontvang 3D-tekeningen

Ontvang 3D-tekeningen Speciaal voor architecten en ontwerpers zijn veel onderdelen van onze presentatiesystemen ook beschikbaar als 3D-tekening. U kunt de tekeningen downloaden als STEP- en IGS-bestand. 
Downloaden

Voorbeelden

Meer weten over onze presentatiesystemen? Persoonlijk advies over de mogelijkheden?

Neem contact op