Ook voor speciale wensen een passende oplossing

Een volledig systeem op maat is vaak een (te) kostbare aangelegenheid. Door bijvoorbeeld alleen een eigen pakket aan inhaakmaterialen te ontwikkelen houden we maatwerk betaalbaar.

 

 

Wij kunnen uw presentatiesysteem op verschillende manieren personaliseren. Bijvoorbeeld door uw logo in het materiaal te graveren of uw merknaam uit het metaal te snijden.

We kunnen systemen in elke gewenste kleur coaten, maar bijvoorbeeld ook rvs in verschillende metaalkleuren leveren. Links een poedercoating met roesteffect. Rechts een voorbeeld van een zelf ontwikkelde kleurenlijn.

Voor de Bijenkorf ontwikkelden we naast een systeem op maat ook een eigen catalogus, zodat interieurbouwers makkelijk onderdelen kunnen bestellen. Rechts een systeem waarmee elektronicawinkels snoeren in de wand kunnen verbergen.

 

 

Naast complete systemen ontwikkelen we ook losse elementen. Denk aan middenopstellingen, tafelframes en andere meubels. Maar bijvoorbeeld ook, zoals op de foto rechts, een schapconstructie met geïntegreerde verlichting.

 

 

Over het algemeen geldt: zoekt u iets anders, in vorm of in functie? Wij vinden voor vrijwel elke wens een passende (en betaalbare) oplossing. Neem dus vooral contact met ons op.

 

Meer weten over onze presentatiesystemen? Persoonlijk advies over de mogelijkheden?

Neem contact op