De naam Perfotube verwijst naar het eerste presentatiesysteem dat we ooit ontwikkelden. Een modulair systeem op basis van een geperforeerde buis. Dit systeem, dat tegenwoordig onder de naam Tube System door het leven gaat, is nog steeds een van de populairste presentatiesystemen op de markt. In de loop der jaren introduceerden we daarnaast het Plug System, het Line System, het Lunar System en het Mono System.

Altijd een passend presentatiesysteem

Wij produceren onze systemen in eigen beheer. Daardoor kunnen we altijd een presentatiesysteem leveren dat past bij uw gewenste uitstraling. En minstens zo belangrijk: een systeem dat past binnen uw budget. Maar wij bieden u ook letterlijk een passend presentatiesysteem; door de modulaire opzet hoeft u zich geen zorgen te maken of alle onderdelen en accessoires wel op elkaar aansluiten.

Dé productiepartner voor retailer, interieurbouwer en architect

De afgelopen decennia is de retail verregaand geprofessionaliseerd. Als gevolg daarvan zijn er vaak meerdere partijen betrokken bij de inrichting van een winkel. Interieurbouwers, designers en architecten, en natuurlijk de retailer zelf. Wij werken nauw samen met al deze betrokken partijen, waarbij wij graag constructief meedenken om tot optimale oplossingen te komen.

Onzichtbare kracht achter de retailprofessional

Met de oplossingen die wij leveren, willen wij de onzichtbare kracht achter de retailprofessional zijn. Want uiteindelijk draait het niet om onze systemen, maar om wat onze klanten ermee bereiken. Een sterkere merkbeleving of efficiëntere winkelinrichting. Betere presentaties met meer gebruiksgemak. Hogere omzetten en een betere ROI. Dat is ons bestaansrecht.

Meer weten over onze presentatiesystemen? Persoonlijk advies over de mogelijkheden?

Neem contact op