De veelzijdigheid van gepoedercoat staal voor jouw interieurproject

16-04-2024

In hedendaagse binnenruimtes spelen stalen frames en meubeldelen vaak een essentiële rol, waarbij ze fungeren als de structurele basis. Of het nu gaat om moderne winkelpresentaties, gezellige horecagelegenheden of zorgvuldig ontworpen kantoorinrichtingen, Perfotube uit Renswoude biedt op maat gemaakte stalen oplossingen die kunnen worden afgewerkt in vrijwel elke gewenste kleur door middel van poedercoaten. Dit biedt niet alleen mogelijkheden voor een kleurrijk of juist ingetogen interieur, maar verzekert tevens stevigheid en duurzaamheid.

RAL kleuren

Op maat gemaakte interieuroplossingen

"Bij Perfotube ligt de focus niet alleen op uitstraling, maar ook op efficiëntie en duurzaamheid," legt Jan Willem van Manen, directeur bij Perfotube, uit. "Onze op maat gemaakte interieuroplossingen zijn altijd ontworpen met het oog op langdurige prestaties en milieubewustzijn. Door samen te werken met een ervaren poedercoatingsbedrijf in de regio, kunnen we bijna elke kleurwens realiseren. Dit heeft als bijkomend voordeel dat onze stalen oplossingen bestand zijn tegen slijtage en tegelijkertijd het milieu ontzien."

Poedercoating in alle kleuren

"Onze prioriteit is het creëren van tevreden klanten," vervolgt hij. "Van het meedenken tijdens het ontwerpproces tot het leveren van maatwerkoplossingen of standaard retailproducten. We besteden ook veel aandacht aan de afwerking, daarom bieden we gepoedercoat staal aan in een breed scala aan kleuropties. Of het nu gaat om standaard RAL-kleuren, Designer RAL of NCS-kleuren, we kunnen aan al jouw kleurvoorkeuren voldoen. Bovendien zorgen we ervoor dat we altijd rekening houden met beschikbaarheid en schaal, om de perfecte kleurafstemming te garanderen." 

stalen frame op maat in het goud gepoedercoat voor Marina Beach hotel in Den Haag

Stalen frame gepoedercoat in het goud, Marina Beach hotel in Den Haag

De pluspunten van poedercoating

"De duurzaamheid die poedercoating met zich meebrengt, maakt onze stalen oplossingen uniek", gaat Jan Willem verder. "Het proces van poedercoaten vergt minder arbeid en materiaal, wat resulteert in lagere productiekosten en snellere doorlooptijden voor projecten. Bovendien is poedercoating milieuvriendelijk omdat het geen schadelijke dampen of uitstoot genereert, en overtollig poeder wordt opgevangen en hergebruikt, wat leidt tot minimale afvalproductie."

Kleurrijk en duurzaam

Bij Perfotube staat duurzaamheid hoog op de agenda. "Poedercoating is een elektrostatisch proces dat geen oplosmiddelen vereist en waarbij de hoeveelheid coatingafval minimaal is", benadrukt Jan Willem. "Dit draagt bij aan de milieudoelstellingen van onze klanten en bevordert een schonere toekomst. Bovendien streven we naar flexibiliteit. We begrijpen de druk van strakke deadlines en streven naar snelheid en betrouwbaarheid. Door vooraf duidelijke prijzen te bieden op basis van het spuitoppervlak, bieden we transparantie en gemak bij het budgetteren van interieurprojecten."

Stalen frame voor de retail in het blauw gepoedercoat

In het blauw gepoedercoat staal voor in de retail, Joop van Voorthuizen Fietsen in Renswoude

Op maat gemaakte oplossingen en vernieuwing

Jan Willem sluit af: "Bij Perfotube staat innovatie in staaloplossingen centraal. We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakt staalwerk en modulaire presentatiesystemen voor diverse toepassingen. Onze samenwerkingen met interieurbouwers in Nederland, Duitsland en België benutten onze diepgaande kennis van staal en metaalbewerking om hun creatieve ideeën en vakmanschap te versterken. Ongeacht de uitdaging, streven we altijd naar succesvolle projectrealisaties. Met ons krijg je gegarandeerd hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen die de tand des tijds doorstaan."

Deskundigheid en begeleiding

Bij Perfotube staat een ervaren team paraat om je te begeleiden en uitgebreide ondersteuning te bieden bij het verwezenlijken van jouw unieke interieurproject. Of je nu op zoek bent naar specifieke kleurmogelijkheden, maatwerkoplossingen of technisch advies, ons team staat voor je klaar om je te helpen en alles in het werk te stellen om jouw visie werkelijkheid te laten worden. 

Heb je vragen over (gepoedercoate) staaloplossingen of ben je op zoek naar meer advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Bron: https://www.binnenwerk-online.nl/artikel/de-veelzijdigheid-van-gepoedercoat-staal-in-interieurbouw/

Interesse?

Neem contact op