Wanneer geschikt?

Vanwege zijn exclusieve uitstraling kom je het Lunar System vooral tegen in het hogere segment. Denk aan de luxere mode- en schoenenzaken, brand stores en delicatessenwinkels.

Daarnaast wordt het veel gebruikt als aanvulling op een ‘gewoon’ presentatiesysteem, om bijzondere artikelen in het assortiment extra uit te lichten. Bijvoorbeeld bij opticiens, drogisterijen en apotheken.

 

Hoe werkt het Lunar System?

Het systeem ontleent zijn naam aan de halve-maanvorm aan het uiteinde van het presentatiemateriaal. Die vorm past naadloos in een uitgesneden contravorm in het dragende deel van het systeem; een metalen plaat die je dwars in de wand of op de zijkant van een wandelement plaatst. 

Met de ranke, slanke dragers creëer je een zeer exclusieve uitstraling, terwijl je toch een hoge draagkracht hebt. Behalve in een verticaal verstelbare uitvoering met wandprofielen zijn de accessoires ook in een monopoint-variant te bevestigen.

Exclusieve uitstraling

Met ranke, slanke dragers.

Hoge draagkracht

Dankzij het ‘halve-maanprincipe’.

2 systemen in 1

Monopoint en verticaal verstelbaar.

Speciale wensen? Omdat wij onze systemen in eigen beheer produceren, is maatwerk altijd mogelijk. Meer over de mogelijkheden van maatwerk. 

Meer weten over het Lunar System?
Persoonlijk advies over de mogelijkheden?

Stel je vraag

Catalogus bekijken

In onze catalogus (PDF) vindt je een compleet overzicht van alle onderdelen van het Lunar System, inclusief specificaties en standaardmaten.
Downloaden

3D-tekeningen gebruiken

Speciaal voor architecten en ontwerpers zijn veel onderdelen van onze presentatiesystemen ook beschikbaar als 3D-tekening (in STEP- en IGS-formaat). 
Downloaden

Voorbeelden

Klik op een afbeelding hieronder om naar de inspiratiepagina te gaan voor meer voorbeelden.

Meer weten over onze presentatiesystemen? Persoonlijk advies over de mogelijkheden?

Neem contact op