Wanneer geschikt?

Dit presentatiesysteem is geschikt voor vrijwel alle retailtoepassingen. Vanwege zijn stevigheid en flexibiliteit is het Tube System bijzonder populair in het lage en middensegment.

In het hogere marktsegment combineren interieurbouwers en retailers het Tube System vaak met een of meer van onze andere presentatiesystemen. 


Hoe werkt het Tube System?

Eerst plaats je de geperforeerde staanders (bij vrijstaand gebruik) of monteer je de verticale rails op een bouwkundige wand. Daar kun je vervolgens schapdragers, draagbalken, confectiebeugels en andere accessoires in hangen. Zo creëer je makkelijk een solide en flexibel presentatiesysteem, met een optimale verticale verstelbaarheid.

De kokers, buizen en profielen zijn met enkele en dubbele perforaties leverbaar, in een grote verscheidenheid aan steekmaten. Met stelvoetjes en wandafstandhouders kun je het systeem zowel horizontaal als verticaal perfect uitlijnen.

 

Snel op te bouwen

En makkelijk aan te passen.

Zwaar belastbaar

Door de solide basis.

Enorm flexibel

Grote keuze aan basisdelen en inhangmateriaal.

Speciale wensen? Omdat wij onze systemen in eigen beheer produceren, is maatwerk altijd mogelijk. Meer over de mogelijkheden van maatwerk. 

Meer weten over het Tube System?
Persoonlijk advies over de mogelijkheden?

Stel je vraag

Catalogus bekijken

In onze catalogus (PDF) vind je een compleet overzicht van alle onderdelen van het Tube System, inclusief specificaties en standaardmaten. 
Downloaden

3D-tekeningen gebruiken

Speciaal voor architecten en ontwerpers zijn veel onderdelen van onze presentatiesystemen ook beschikbaar als 3D-tekening (in STEP- en IGS-formaat).
Downloaden

Voorbeelden

Klik op een afbeelding hieronder om naar de inspiratiepagina te gaan voor meer voorbeelden.

Meer weten over onze presentatiesystemen? Persoonlijk advies over de mogelijkheden?

Neem contact op