Wanneer geschikt?

Het Line System is geschikt voor allerlei retailtoepassingen. Van sportartikelen en schoenen tot presentatiewanden met bijouterie-artikelen.

Door zijn gebruiksgemak en prijsstelling is dit systeem erg populair in het lage en middensegment. Maar ook in het hogere segment wordt het Line System regelmatig ingezet, bijvoorbeeld voor de presentatie van telefoons en accessoires.

Hoe werkt het Line System?

Het systeem is gebaseerd op het zogeheten slatwall-principe: MDF-strokenpanelen met daarin een aluminium profiel. In dat profiel kunt je vervolgens allerlei presentatiematerialen hangen. Hiervoor hebben wij alle denkbare accessoires beschikbaar; van metaal, maar ook van kunststof.

Het horizontale karakter van het systeem biedt het grote voordeel van traploze verstelbaarheid in de breedte. De verticale verstelbaarheid wordt bepaald door de afstand tussen de profielen. Wij bieden hiervoor verschillende standaard hart-op-hartmaten aan, maar desgewenst kun je de panelen ook op maat laten maken. 

Traploos horizontaal verstelbaar

Door het slatwall-principe.

Weinig systeem zichtbaar

Door de geïntegreerde profielen.

Bijzondere mogelijkheden

Zoals verlichte schappen.

Speciale wensen? Omdat wij onze systemen in eigen beheer produceren, is maatwerk altijd mogelijk. Meer over de mogelijkheden van maatwerk. 

Meer weten over het Line System?
Persoonlijk advies over de mogelijkheden?

Stel je vraag

Catalogus bekijken

In onze catalogus (PDF) vind je een compleet overzicht van alle onderdelen van het Line System, inclusief specificaties en standaardmaten.
Downloaden

3D-tekeningen gebruiken

Speciaal voor architecten en ontwerpers zijn veel onderdelen van onze presentatiesystemen ook beschikbaar als 3D-tekening (in STEP- en IGS-formaat). 
Downloaden

Voorbeelden

Klik op een afbeelding hieronder om naar de inspiratiepagina te gaan voor meer voorbeelden.

Meer weten over onze presentatiesystemen? Persoonlijk advies over de mogelijkheden?

Neem contact op