Stijlvolle (winkel)interieurs met slimme presentatiesystemen

04-03-2024

In 2003 startte Jan Willem van Manen bij Perfotube, de toonaangevende staalleverancier in Renswoude, gespecialiseerd in hoogwaardig staal voor binnenruimtes. Inmiddels is Jan Willem directeur en heeft hij tijdens zijn recente klantbezoeken een opvallende trend opgemerkt. Een tendens van pauze in de algemenere interieurbouwprojecten is opgevallen, terwijl de dynamiek in de wereld van winkelinrichtingen juist in volle gang is. Daarom is dit het ideale moment om de presentatiesystemen van Perfotube voor de retail extra in de schijnwerpers te plaatsen.

TUBE system

Het TUBE system voor een presentatie van Brunotti

Jan Willem deelt: "Ons assortiment omvat diverse presentatiesystemen die de essentie vormen van elke winkel. Neem bijvoorbeeld het Tube system, dat zich onderscheidt door zijn robuustheid en veelzijdigheid, en het Line system, perfect voor een strakke presentatie. Het Plug system staat juist bekend om zijn elegante uitstraling en is ook beschikbaar in een kleinere variant, speciaal ontworpen voor optiek- en lingeriezaken. En dan hebben we ons pronkstuk: het Lunar system, specifiek ontworpen voor luxe en exclusieve retailomgevingen. Het Lunar system onderscheidt zich door een uniek design met geïntegreerde verlichting, waardoor producten zoals high-end mode, schoenen of delicatessen op een buitengewone wijze worden belicht."

LINE system

Het LINE system met een dubbele presentatiepen in het zwart

 Uitgebreid assortiment op voorraad

Jan Willem vervolgt: "Bij Perfotube realiseren we ons dat interieurbouwers op zoek zijn naar een betrouwbare partner die snelle leveringen kan garanderen. Daarom hebben we een ruime voorraad blank staal, zodat interieurbouwers direct aan de slag kunnen tijdens de opstartfase. Bovendien bieden we flexibele kleurmogelijkheden, waardoor klanten snel en kostenefficiënt elke gewenste kleur kunnen laten poedercoaten, ongeacht de hoeveelheid. Wij begrijpen de cruciale rol van snelle leveringen, een divers assortiment en kleuropties voor interieurbouwers, en Perfotube komt aan deze essentiële behoeften tegemoet."

PLUG system

 Ons elegante PLUG system

 Unieke stijl voor iedere winkel

Jan Willem benadrukt: "Wat Perfotube echt uniek maakt, is onze specialisatie in maatwerk. We begrijpen dat elke winkel zijn eigen identiteit heeft, daarom passen we onze presentatiesystemen aan naar de specifieke wensen van de opdrachtgever. Of het nu gaat om unieke inhaakmaterialen, opvallende logo's, of een specifieke kleur, bij ons is alles mogelijk. Neem bijvoorbeeld ons werk voor de Bijenkorf, waar we een op maat gemaakt systeem hebben ontworpen dat consistent is toegepast in al hun filialen. Voor dit soort projecten hebben we een handige maatwerkcatalogus ontwikkeld, waardoor interieurbouwers eenvoudig alle benodigde onderdelen kunnen bestellen. Op dit niveau van projecten is zo'n catalogus essentieel; het is een van de manieren waarop we actief meedenken om het bestelproces voor interieurbouwers te optimaliseren."

stalen frame op maat

Speciaal op maat gemaakte frames van Perfotube voor de Burberry collectie bij De Bijenkorf

 Op maat gemaakt staal, niet alleen voor de retail

"Onze op maat gemaakte staaloplossingen strekken zich niet alleen uit tot de retail," voegt Jan Willem eraan toe. "We zijn ook actief in sectoren zoals de hotelindustrie, restaurants en zakelijke projectinrichting. Een uitstekend voorbeeld hiervan is te zien in het NIO House in Rotterdam. Op verzoek van Luc de Haas hebben we hier een onzichtbaar stalen opbergsysteem voor glazen wanden ontwikkeld en een opvallend katrolsysteem voor een 'zwevende tafel'. We denken graag mee en zorgen ervoor dat de uitvoering altijd aansluit bij de stijl en behoeften van onze opdrachtgevers."

Jan Willem sluit met de volgende woorden af: "Bij Perfotube zijn we trots op ons werk en onze werkwijze. We werken nauw samen met onze klanten om ervoor te zorgen dat het eindresultaat ons allemaal voldoening schenkt. Als je voor samenwerking met ons kiest, kies je voor kwaliteit, service en een unieke stijl. Overweeg Perfotube ook voor jouw volgende winkelinrichting of op maat gemaakte staaloplossing. Samen creëren we een (winkel)interieur waarin de producten van jouw opdrachtgever echt schitteren!"

Vragen over onze presentatiesystemen of over ons maatwerk?

Neem contact op

Interesse?

Neem contact op