Wanneer geschikt?

Het Plug System is geschikt voor een grote verscheidenheid aan retailtoepassingen. Het wordt veel gebruikt voor mode en schoenen, maar is bijvoorbeeld ook erg populair onder opticiens en voor het presenteren van smartphones.

Vanwege zijn elegante uitstraling wordt het Plug System met name ingezet in het midden- en hoge segment.

 

Hoe werkt het Plug System?

Uitgangspunt van het Plug System is een aluminium insteekbus. Die kun je op elke gewenste positie aanbrengen. In een stenen muur, een stalen scherm, een houten wand of zelfs een glazen plaat. Vervolgens kun je er allerlei materialen insteken: schapdragers, stangen, draagarmen, beugels. Door dit monopoint-systeem bevestig je de elementen vrijwel onzichtbaar in de wand. Wil je de indeling veranderen? Dan trek je ze er net zo makkelijk weer uit.

Het Plug System is verkrijgbaar in een robuuste uitvoering voor zwaardere belasting en een aantal lichtere versies voor een extra elegant effect.

Ultieme presentatievrijheid

Bevestig presentatiemateriaal op elke gewenste positie.

‘Onzichtbare’ bevestiging

Door het slimme ontwerp.

Enorm flexibel

Grote keuze aan insteekmateriaal.

Speciale wensen? Omdat wij onze systemen in eigen beheer produceren, is maatwerk altijd mogelijk. Meer over de mogelijkheden van maatwerk. 

Meer weten over het Plug System?
Persoonlijk advies over de mogelijkheden?

Stel je vraag

Catalogus bekijken

In onze catalogus (PDF) vind je een compleet overzicht van alle onderdelen van het Plug System, inclusief specificaties en standaardmaten.
Downloaden

3D-tekeningen gebruiken

Speciaal voor architecten en ontwerpers zijn veel onderdelen van onze presentatiesystemen ook beschikbaar als 3D-tekening (in STEP- en IGS-formaat).
Downloaden

Voorbeelden

Klik op een afbeelding hieronder om naar de inspiratiepagina te gaan voor meer voorbeelden.

Meer weten over onze presentatiesystemen? Persoonlijk advies over de mogelijkheden?

Neem contact op