Heel veel nieuws in Hardenberg

04-10-2011

Afgelopen week hebben we velen van u interessant nieuws laten zien op de Interieurbouw, Hout & Kunststof Vakbeurs in Hardenberg. We willen u hartelijk bedanken voor uw bezoek en de vele positieve reacties. Hieronder nog even een overzicht van al het nieuws.

 

 

Perfomono

Dit nieuw ontwikkelde systeem was de primeur op deze beurs. Het Mono Systeem maakt slechts gebruik van één enkele perforatie en de onderdelen zijn gemaakt uit één deel. Door de eenvoud in het ontwerp, is een systeem ontstaan dat luxueus, slank, veelzijdig en ook nog sterk is. 

Uw reactie op de beurs was overweldigend positief. Voor ons een stimulans om binnen deze serie nog meer accessoires te gaan ontwikkelen. Samen met u gaan we met dit nieuwe winkelsysteem tot een groot succes maken.

Neemt u contact met ons op over Mono Systeem zodra u een project heeft waarmee u zich wilt onderscheiden met dit mooie systeem. We leggen u graag uit hoe het werkt.


RVS incognito

Al jaren heeft u succes met het Perfoplug steekbussensysteem. De roestvaststalen insteekdelen geven een winkel een luxe uitstraling. Toch krijgen we wel eens de vraag of dit systeem ook leverbaar is in andere materialen. Vanaf nu is dit mogelijk. Dat wil zeggen, we kunnen nu roestvaststaal kleuren in diverse metaalkleuren zoals koper, brons, messing, goud en nog meer.

Door een uniek procedé wordt het RVS gekleurd en krijgt het daarnaast ook nog een hardere en gladdere oppervlaktelaag welke zelfs hoger ligt dan chroom. Bij deze behandeling blijft de structuur van het RVS volledig behouden. Dus is het RVS gepolijst dan blijft het gepolijst en is het RVS geslepen dan blijft dit effect ongewijzigd.

 

Wilt u zich onderscheiden met een uniek monopointsysteem, wij bieden u nu de mogelijkheid met Perfoplug COLORS.

Perfotube RAW

Een ruwe bolster of een fleurig type, met de nieuwe productlijn van Perfotube kunt u vele kanten op. RAW is een serie inhangdelen gebaseerd op onze chroomserie maar dan uitgevoerd in onbehandeld staal.

Omdat steeds meer opdrachtgevers een andere look willen dan chroom, hebben we voor u een nieuwe serie inhaakdelen ontwikkeld. Deze in blank staal uitgevoerde artikelen kunnen we voor u poedercoaten in blanke lak, waardoor het stoere uiterlijk van het staal behouden blijft of in een door u gewenste kleur waarmee u zich kunt onderscheiden van de massa.

https://www.perfotube.nl/write/Afbeeldingen1/Nieuws/2011/Perfotube-RAW 2011.jpg?preset=newsletter  

Bij de confectiebeugels en frontpennen leveren we een chromen glijstrip bij, zodat kleerhangers makkelijk glijden en de laklaag niet zal beschadigen. Het RAW assortiment bevat onder andere: draagbalken, confectiebeugels en frontpresentatiepennen.

Onze standaard gondolastaanders, verbindingskokers en wandafstandhouders zijn natuurlijk ook blank te poedercoaten. Blank poedercoaten kan in hoogglans maar ook in mat. De matte coating geeft het staal een ongecoate look.

 

Interesse?

Neem contact op