Wanneer geschikt?

Winkelinrichters gebruiken het Mono System veel in de fashion retail: mode, lingerie, schoenen en lederwaren.

Vanwege de cleane, high-end uitstraling en het bijzondere design is dit presentatiesysteem vooral populair in het midden- en hoge segment en bij brand stores. 

 

Hoe werkt het Mono System?

Dit systeem biedt de mogelijkheid om presentatiemateriaal in 2 geperforeerde bevestigingspunten in een mooi weggewerkte metalen staander te hangen. Het bijzondere is dat deze bevestigingspunten zich niet boven elkaar in de koker of buis bevinden, maar achter elkaar. 

Dit zorgt voor een minimalistische uitstraling; er is slechts een smal streepje zichtbaar in de wand. Zonder dat het ten koste gaat van de draagkracht. Want door het slimme ontwerp wordt het presentatiemateriaal zowel in de voorste als in de (onzichtbare) achterste perforatie gefixeerd. Veel accessoires van het Mono System zijn gevormd uit één stuk, wat extra bijdraagt aan de strakke look. 

Minimalistische uitstraling

Ranke dragers in een smal streepje in de wand.

Stevig systeem

Door slim ontwerp met fixatie op twee punten achter elkaar.

Strakke look

Veel inhaakdelen uit één stuk.

Speciale wensen? Omdat wij onze systemen in eigen beheer produceren, is maatwerk altijd mogelijk. Meer over de mogelijkheden van maatwerk. 

Meer weten over het Mono System?
Persoonlijk advies over de mogelijkheden?

Stel je vraag

Ontvang de catalogus

In onze catalogus vindt u een compleet overzicht van alle onderdelen van het Mono System, inclusief specificaties en standaardmaten. U kunt de catalogus downloaden als PDF-bestand. 
Downloaden

Ontvang 3D-tekeningen

Ontvang 3D-tekeningen Speciaal voor architecten en ontwerpers zijn veel onderdelen van onze presentatiesystemen ook beschikbaar als 3D-tekening. U kunt de tekeningen downloaden als STEP- en IGS-bestand. 
Downloaden

Voorbeelden

Klik op een afbeelding hieronder om naar de inspiratiepagina te gaan voor meer voorbeelden.

Meer weten over onze presentatiesystemen? Persoonlijk advies over de mogelijkheden?

Neem contact op