Perfotube: de ideale partner voor jouw interieurprojecten

06-06-2023

Bij Perfotube werken we regelmatig samen met interieurbouwers, zo ook met Haklander. Haklander, gevestigd in Harderwijk, heeft meer dan 25 jaar ervaring als interieurbouwer. Hun expertise strekt zich uit tot het vervaardigen van interieurs voor diverse sectoren, waaronder retail, zorg, horeca en B2B. Aan het hoofd van het bedrijf staan Cornelis de Kruijf en Erik Hop, beide mede-eigenaren. Haklander staat bekend om hun samenwerking in teamverband met andere partijen, zo ook met Perfotube. In dit bericht lees je over de succesvolle samenwerking tussen Perfotube en Haklander.

stalen frame op maat

Stalen frame op maat van Perfotube in combinatie met LED verlichting

De samenwerking tussen interieurbouwer en Perfotube

Recentelijk heeft Haklander het volledige interieur verzorgd voor een gloednieuw kantoorcomplex in Papendrecht. Wat aanvankelijk begon als de bouw van slechts één tribune, groeide al snel uit tot de realisatie van een volwaardig experience center inclusief een brasserie. Het project omvatte diverse aspecten die met staal te maken hadden. Perfotube heeft Haklander hiermee geholpen, net zoals Perfotube dat doet bij andere interieurbouwers.

Cornelis, mede-eigenaar van Haklander vertelt: ‘’Wat Perfotube onderscheidt, is dat ze niet alleen het ontwerp verzorgen, maar ook zelf het staal produceren en leveren. Hierdoor konden we het interieur perfect afstemmen op zaken als verlichting, houtwerk, constructie en decoratie. Perfotube is gewend om mooie dingen te maken die echt passen bij de hoge standaard van dit project."

Perfect maatwerk

Cornelis vervolgt: "Het grootste obstakel dat we als team hebben overwonnen, was het omgaan met het aanzienlijke gewicht van de houten waaierconstructie die boven de bar aan het plafond hangt. Zonder Perfotube was ons dit nooit gelukt. Dankzij het staal van Perfotube konden we het enorme gewicht op een minimalistische manier ondersteunen. Waar we ook erg blij mee zijn is de zithoek. In de zithoek transformeren ronde staalkokers elegant naar een ellipsvorm aan het plafond, waar een rasterwerk met geïntegreerde verlichting en gordijnen te zien is. De kwaliteit en de afwerking van het staal getuigt van de klasse die een op maat gemaakt meubelstuk moet hebben. Wij zijn meer dan tevreden met het eindresultaat."

staal in interieur

De zithoek waar ronde staalkokers overgaan in een ellips aan het plafond 

Perfotube: dé specialist in staal

Zoals al eerder benoemd in het artikel, werken we bij Perfotube regelmatig samen met interieurbouwers. Wij staan bekend om onze modulaire presentatiesystemen voor de retail, maar zijn dus ook dé specialist als het gaat om maatwerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stalen frame op maat of stalen meubels op maat. Ook proberen we interieurbouwers te helpen met hun werkproces. Onze aluminium haaklat is hier een voorbeeld van.

Ook geïnteresseerd in een samenwerking met Perfotube? Neem dan contact met ons op.

 
Bron: https://www.binnenwerk-online.nl/artikel/hoe-een-staalproducent-de-esthetiek-van-interieurontwerp-omarmt/

Interesse?

Neem contact op