Als interieurbouwer weet je hoe cruciaal het is om items op een veilige en stijlvolle manier op te hangen. De haaklat van aluminium is de ideale oplossing als het gaat om het realiseren van perfect opgehangen kunstwerken, wandmeubels, planken, en meer. Ten opzichte van de traditionele houten haaklat, heeft de aluminium haaklat enorm veel voordelen. Laten we eens kijken naar deze voordelen.

haaklat

Waarom kiezen voor aluminium haaklatten?

Zoals gezegd, de aluminium haaklatten hebben vele voordelen vergeleken de traditionele houten haaklatten. De overstap naar aluminium biedt niet alleen een modernere uitstraling, maar ook nog andere verbeteringen. Hieronder vind je alle voordelen van onze haaklatten.

Sterke draagkracht

Onze aluminium haaklatten bieden niet alleen een sterkere ondersteuning dan de houten varianten, maar overtreffen ook veel andere aluminium alternatieven qua belastbaarheid. Ook zijn ze op een manier ontworpen wat ervoor zorgt dat ze niet blijven doortrekken aan hun haakpunten.

Snelle en makkelijke montage

Onze haaklatten zijn gemakkelijk op maat te zagen en vereisen geen extra boorwerk, omdat ze al zijn voorgeboord. De strakke pasvorm maakt het ook eenvoudig om ze nauwkeurig te meten en te installeren. Dit bespaart niet alleen tijd bij de installatie, maar zorgt er ook voor dat je interieurprojecten soepel en efficiënt verlopen.

Ruimte-efficiënt ontwerp

Met een dikte van slecht 6 millimeter besparen onze aluminium haaklatten aanzienlijk meer ruimte dan de traditionele haaklatten van 18 tot 22 millimeter dikte. Dit maakt ze perfect voor situaties waar elke centimeter telt, waardoor je meer flexibiliteit hebt bij het inrichten van je ruimte.

Bekijk hoe de aluminium haaklat werkt

Leverbaar in verschillende lengtes

Onze aluminium haaklatten zijn op voorraad in verschillende lengtes, waaronder 6, 3 en 2 meter. De haaklatten zijn makkelijk om zelf op maat te zagen. Indien gewenst kunnen we ze ook vooraf op maat zagen. Laat het ons dan gerust weten als je hier gebruik van wilt maken!

Geen verspilling van materiaal

Met onze haaklatten zaag je precies de benodigde lengte af voor jouw project, waardoor er geen onnodige materiaalverspilling is. Bovendien zijn er voldoende voorgeboorde gaten beschikbaar, zodat je vrijwel de volledige haaklat kunt benutten zonder overbodige gaten achter te laten.

Bestel een proefpakket of gratis sample van de aluminium haaklat

Wil je zelf ontdekken hoe onze aluminium haaklatten je projecten kunnen verbeteren? Bestel het haakprofiel proefpakket (tijdelijk met korting) of vraag hieronder een gratis sample aan. Vul eenvoudig het formulier in om jouw gratis sample binnenkort te ontvangen.