https://www.perfotube.nl/write/Afbeeldingen1/Klantcases/THE EYDEN BERG/Foto pand2.jpg?preset=content

Zelf profileert THE EYDEN BERG zichzelf ook steeds nadrukkelijker als een merk, vertelt één van de technisch projectmanagers: “Het is onze ambitie om te blijven groeien en ons op alle gebieden te ontwikkelen.”

Hogere segment

“We zijn ons netwerk flink aan het uitbreiden”, vervolgt hij. “En ons klantenbestand aan het uitbreiden, met steeds meer retail merken uit het hogere segment. Maar de basis is en blijft hetzelfde. Inconische merkbelevingen bouwen en gave producten ontwikkelen.” 

Beleving

“Merken komen vooral bij ons voor beleving. Pop-up shops, marketingcampagnes en/of etalages. We bouwen en installeren niet alleen complete merkbelevingen, maar bedenken deze ook van scratch af aan binnen onze creatieve afdeling. In dat hele traject van ontwerp én uitvoering werken we nauw samen met onze klanten.”

Als we met iets nieuws bezig zijn, dan nemen we contact op en komen ze vaak even langs.

Technisch project manager van THE EYDEN BERG

Even stoeien

Voor projecten waar staal aan te pas komt, werken wij graag samen met Perfotube. Zoals wij met onze klanten meedenken, denken ze bij Perfotube met ons mee. Als we met iets nieuws bezig zijn, dan nemen we contact op en komen ze vaak even langs. Even stoeien. Wij staan daar graag voor open, net zoals onze klanten open staan voor onze ideeën.” 

Whitepaper

5 tips voor werken met zichtbaar staal

Gratis whitepaper

 

Net iets slimmer

Dat THE EYDEN BERG zowel ontwerp als uitvoering in eigen hand heeft, is daarbij een voordeel, legt hij uit: “Als een externe architect een ontwerp maakt, dan is het moeilijker om daar nog iets aan veranderd te krijgen. Terwijl: als je een beetje voor elkaar open staat, dan kun je minstens zulke mooie dingen maken. En dan vaak net iets slimmer, waardoor je het ook financieel aantrekkelijker kunt maken.”

Samen uitvogelen hoe we een product het beste kunnen maken, dat vind ik super.

Technisch project manager van THE EYDEN BERG

Grotere series

Waarvoor schakelt THE EYDEN BERG Perfotube zoal in? “Vooral voor maatwerk en voornamelijk voor de wat grotere series. Een goed voorbeeld zijn de bijoux-displays die we voor een van onze klanten hebben ontworpen. Daarvoor produceert Perfotube de assen en binnenwerken. Dat gaat echt om honderden stuks tegelijk. Daarbij werken we nauw samen, ook al in de ontwikkeling.”

Uitvogelen

“Wat ik al aangaf: ze denken echt met ons mee. Samen uitvogelen hoe we een product het beste kunnen maken, dat vind ik super. Sparren om tot een mooie oplossing te komen, kwalitatief én prijstechnisch. Op die manier helpen ze ons om onze klanten ook weer goed te bedienen.”

Ook samen sterker worden met staal?

Neem contact op