https://www.perfotube.nl/write/Afbeeldingen1/Klantcases/Outdoor XL/Outdoor-XL-1920x600.jpg?preset=content

“Verbouwen is bij ons een soort continuproces”, vertelt Kees. “Na elk zomerseizoen pakken we de winkel aan, om ons winterassortiment prominenter te kunnen presenteren. Na de krokusvakantie hebben we ook altijd zo’n moment, voor het kampeerseizoen weer op gang komt. Dat zijn de grote verbouwingen. En tussendoor zijn we eigenlijk ook altijd aan het ombouwen. Want de winkel moet natuurlijk gewoon blijven draaien, dus we pakken het gefaseerd aan.” 

Eigen timmermannen

Dat continuproces van verbouwen en ombouwen gebeurt helemaal in eigen beheer, vervolgt Kees: “We bedenken zelf hoe we de winkelinrichting willen hebben, zonder dat daar een bureau aan te pas komt. We verbouwen met onze eigen timmermannen. En alles wat van staal is, dat komt van Perfotube. We werken nu een jaar of zeven, acht samen.” 

Universeel systeem

“Wij maken vooral gebruik van het wandsysteem van Perfotube. Een universeel systeem met wandrails, dat we overal kunnen toepassen. Daarmee creëren we door de hele zaak heen een uniforme uitstraling. En bij verbouwingen kunnen we elementen makkelijk van de ene kant naar de andere kant verplaatsen. Wel zo efficiënt.”

Met het wandsysteem creëren we door de hele zaak heen een uniforme uitstraling. En bij verbouwingen kunnen we elementen makkelijk van de ene kant naar de andere kant verplaatsen.

Kees Voogd

Specifieke toepassingen

“Dat het systeem universeel is, betekent niet dat het standaard is”, haast Kees zich te zeggen. “Er zit van beide kanten veel overleg en denkwerk in. Dat vind ik het prettige van Perfotube; ze begrijpen genoeg van de retailwereld om constructief met ons mee te denken. Bijvoorbeeld over hoe we bepaalde producten beter kunnen presenteren. Dus ja, het systeem is universeel. Maar de uitvoering en toepassing is specifiek.” 

Whitepaper

5 tips voor werken met zichtbaar staal

Gratis whitepaper

 

Multifunctionele rekken

Zo’n specifieke toepassing, kan Kees daar een voorbeeld van geven? “Onze middenrekken. Daarvoor zijn we samen met Perfotube tot een heel nieuw ontwerp gekomen, zodat we ze multifunctioneel kunnen gebruiken. Voor kleding, maar bijvoorbeeld ook voor ski’s. Door met legborden en bodemplaten te variëren, kunnen we de opstelling makkelijk zelf aanpassen, terwijl we alles mooi in onze eigen stijl houden.” 

Samen met Perfotube zijn we tot een nieuw ontwerp voor onze rekken gekomen, waardoor we ze multifunctioneel kunnen gebruiken. Voor kleding, maar bijvoorbeeld ook voor ski’s.

Kees Voogd

Voorspelbare kwaliteit

Tot slot: waar zit voor OutdoorXL de grootste toegevoegde waarde in de samenwerking? “In meerdere dingen. Op de eerste plaats zochten we gewoon een betrouwbare leverancier, die  voorspelbare kwaliteit kon leveren. Nou, de systemen van Perfotube zijn zeer constant van kwaliteit, wat ons de zekerheid geeft dat we er goed mee kunnen blijven werken.” 

Korte verbouwperiodes

“Daarnaast merk ik dat ze echt met ons meedenken. Een voorbeeld? Wij hebben te maken met korte verbouwperiodes. In de zomer zijn we volop met de winkel bezig; dan gaan we echt niet al tot in detail bedenken hoe we alles in het naseizoen willen hebben. Dus als we iets verzinnen, dan moeten we op korte termijn snel kunnen schakelen. Dat kan met Perfotube, zelfs in deze tijd van tekorten aan bouwmaterialen.”

Ook samen sterker worden met staal?

Neem contact op