https://www.perfotube.nl/write/Afbeeldingen1/Klantcases/Beerens/Heidi-Dingemans-Nijkamp-Beerens-1920x600.jpg?preset=content

Heidi Dingemans-Nijkamp is werkvoorbereider, voorheen was zij als technisch inkoper van de winkelinterieurafdeling verantwoordelijk voor de inkoop van onderdelen voor retailers. “We coördineren en realiseren het gehele winkelinterieur”, legt ze uit. “Voor maatwerk in hout hebben wij onze eigen productieafdeling. Een aantal metalen onderdelen kopen we in.”

Metalen onderdelen voor retailers

Voor de productie en levering van diverse metalen onderdelen werkt Beerens al meer dan tien jaar samen met Perfotube. “Ik ben hier elf jaar geleden begonnen en toen behoorde Perfotube al tot onze leveranciers. Voor verschillende van onze klanten maken ze al jaren de nodige maatwerk onderdelen in diverse afmetingen, uitvoeringen en kleuren.”

Maatwerk frames voor parfumerie

“Een voorbeeld van een recent project? We hebben net een aantal parfumeries gedaan. Daar heeft Perfotube veel maatwerk voor geleverd. Zo zijn er diverse frames, waar wij dan weer houten onderkasten in maken maar ook constructieve en esthetisch verantwoorde frames voor de toonbanken.”

We coördineren en realiseren het gehele winkelinterieur. Voor maatwerk in hout hebben wij onze eigen productieafdeling. Een aantal metalen onderdelen kopen we in.

Heidi Dingemans-Nijkamp

Staalprijzen

“Voor diverse retailers maken of restylen we elk jaar tientallen winkels. Daar proberen we met opdrachtgevers en leveranciers altijd vaste prijzen voor af te spreken. Dat is op dit moment eigenlijk niet te doen vanwege de staalprijzen die de pan uit rijzen, maar door samen met Perfotube kort op de bal te zitten proberen we de schade voor onze klanten maximaal te beperken.” 

Creatief meedenken

“Normaal gesproken kan Perfotube daarin wel creatief met ons meedenken”, vervolgt Heidi. “Samen kijken hoe iets links of rechts toch goedkoper kan. Door bijvoorbeeld net even anders te lassen of anders te bewerken. Maar dat is nu gewoon even een stuk lastiger door die staalprijzen.” 

Whitepaper

5 tips voor werken met zichtbaar staal

Gratis whitepaper

 

Superplus

“Een ander sterk punt van Perfotube vind ik hun service. Ze zijn heel klantvriendelijk, dat is voor mij echt een superplus. Wij kunnen lezen en schrijven met elkaar en hebben aan een half woord genoeg. En ze staan altijd voor ons klaar.” 

Als de wiedeweerga

“Concreet voorbeeld: een tijd geleden had ik heel snel een console nodig voor een klant. Die hadden zij niet op voorraad in de kleur die ik moest hebben, maar nog wel in een andere kleur. Toen hebben ze die als de wiedeweerga naar de spuiter gebracht en had ik toch razendsnel mijn console.”

Voor verschillende van onze klanten maken ze al jaren de nodige maatwerk onderdelen in diverse afmetingen, uitvoeringen en kleuren.

Heidi Dingemans-Nijkamp

Nieuwe functie 

Heidi heeft recent haar rol als technisch inkoper verruilt voor een functie als werkvoorbereider bij de Beerens Group. Wat betekent dat voor haar samenwerking met Perfotube? ''Het contact is niet meer zo nauw als voorheen. Zodra ik de inkooporder heb geplaatst, nemen mijn collega’s dat over. Het contact was de laatste jaren sowieso al iets minder frequent dan in de beginperiode, omdat ik er op een bepaald moment een collega-inkoper bij kreeg. Het contact is dus zeker minder, maar absoluut niet minder goed. Dat is een ding dat zeker is.”

Ook samen sterker worden met staal?

Neem contact op