Dag van de samenwerking: Samen Sterker met Staal Awards 2024

05-07-2024

Elke eerste zaterdag van juli is het de Internationale Dag van de Samenwerking. Voor Perfotube staat goede samenwerking centraal. Samenwerken geeft ons niet alleen een goed gevoel, maar zorgt ook voor betere resultaten voor beide partijen. In het teken van deze dag hebben we drie van onze klanten in het zonnetje gezet met de Samen Sterker met Staal Awards.

Op donderdag 3 juli zijn we op pad gegaan naar Westzaan en Wormerveer om daar drie klanten te verrassen. Gelukkig scheen de zon, want we hadden een ijscokar meegenomen om iedereen te trakteren op heerlijk ijs. De klanten die we in het zonnetje hebben gezet zijn…

Perfotube samen met THE EYDEN BERG en de Samen Sterker met Staal Award

THE EYDEN BERG

De eerste stop was in Westzaan, bij het prachtige bedrijfspand van THE EYDEN BERG. Al jaren doen we veel zaken met THE EYDEN BERG en dus was het tijd om ze in het zonnetje te zetten.

Op de vraag hoe THE EYDEN BERG ons zou omschrijven als partner, kregen we positieve reacties: "Perfotube is echt een betrouwbare partner voor ons. Veel bedrijven noemen een levertijd en dan moet je maar zien of die wordt nagekomen. Bij Perfotube weten we zeker dat ze de tijden ook echt nakomen. Waar Perfotube zich ook enorm in onderscheidt, is dat ze al meedenken bij het 'engineering process'. Dit vinden we erg fijn aan Perfotube."

Ons bezoek leidde tot veel lachende gezichten en het was leuk om te horen wat zij van Perfotube vinden. Op naar nog meer mooie projecten samen!

Perfotube met Frits de Jong Interieurbouw

Frits de Jong Interieurbouw

Na onze eerste stop in Westzaan was het tijd om te vertrekken naar Wormerveer. Natuurlijk weer met een goedgevulde ijscokar bij ons. Het tweede adres was Frits de Jong Interieurbouw. Frits de Jong Interieurbouw realiseert maatwerk interieurs voor verschillende sectoren.

Ook hier was iedereen blij verrast en werd volop ijs uitgedeeld. ‘’We kennen elkaar erg goed en werken al meer dan 5 jaar samen, dus dit is erg leuk,’’ aldus Edo de Lange van Frits de Jong Interieurbouw. ‘’Wij waarderen het enorm dat Perfotube echt meedenkt met ons en daarmee uiteindelijk ook onze klant. Als een project bijvoorbeeld niet binnen het budget past, denkt Perfotube altijd mee aan slimme oplossingen om het toch haalbaar te maken.’’

De samenwerking tussen Frits de Jong Interieurbouw en Perfotube is goed en in de toekomst zullen we nog zeker vaker samenwerken. We kijken ernaar uit om samen nog veel meer succesvolle projecten te realiseren!

Perfotube met Edit-All Wormerveer

Edit-All

Het derde adres was Edit-All, ook in Wormerveer. Edit-All bedenkt concepten, maakt het ontwerp en vervolgens ook het interieur. Ook met Edit-All hebben we al vele projecten samen gedaan en we weten wat we aan elkaar hebben.

"Het contact met Perfotube is top en jullie zijn een betrouwbare partner. Jullie zijn ook echt een meester in seriewerk," vertelt Remco Helmich van Edit-All. Hij vervolgt: "Als interieurbedrijf weten we als geen ander dat dingen wel eens anders lopen dan gepland, maar dan gaat het om de oplossing. Bij Perfotube wordt dat altijd goed gedaan en dat onderscheidt jullie en maakt Perfotube een betrouwbare partner van ons."

Terugkijkend op de Samen Sterker met Staal Awards, zijn we blij met de enthousiaste reacties van onze klanten. Het was een leuke dag die in het teken stond van samenwerking. Ook op zoek naar een betrouwbare partner? Neem dan gerust contact met ons op en wie weet zetten we jou volgend jaar in het zonnetje met de Samen Sterker met Staal Awards!

Aftermovie

Interesse?

Neem contact op