Perfotube: een betrouwbare partner voor de perfecte oplevering

14-01-2024

Frans van Heerdt, eigenaar van Atrium Interieurgroep BV, beschouwt het vinden van betrouwbare partners als de spil in zijn verbouwingsprojecten. Voor hem is het essentieel om projecten tijdig, binnen het klantbudget en met de vereiste kwaliteit af te ronden. Hij hecht veel waarde aan zakelijke relaties waarop hij kan bouwen en vertrouwen. Een goed voorbeeld hiervan is het Project Head Sports in Leusden, waar Atrium Interieurgroep samenwerkte met Perfotube. Dit project toont aan dat beide bedrijven zowel de expertise als het vermogen hebben om creativiteit en budgettaire overwegingen succesvol te combineren.
Modica kastopstelling

Showroominterieur voor een sportwinkel

Recentelijk voltooide Frans het showroominterieur voor het merk Head, gevestigd in het Sports Business Center in Leusden. De showroom bedient retailers die hier hun assortiment voor diverse racketsporten - zoals tennis en padel - inkopen, maar biedt ook een uitgebreide selectie aan wintersportartikelen, kleding en accessoires. Dit vraagt om een inrichting die naadloos aansluit. Het ontwerp kwam via een tevreden relatie bij Atrium Interieurgroep terecht, waar zij vervolgens zorgden voor een budgetvriendelijke afgeleide van het oorspronkelijke plan.

Frans licht toe: "Toen Head ons benaderde voor een nieuw showroominterieur, lag het concept al klaar. Op basis daarvan hebben we een 'herontwerp' gemaakt, wat resulteerde in een kosteneffectieve oplossing zonder afbreuk te doen aan de uitstraling. Dat was ook het moment waarop Perfotube in beeld kwam."

De samenwerking met Perfotube

Bij het herontwerpen van Head Sports stond Atrium voor de uitdaging om twee verschillende werelden - sport en luxe - naadloos te integreren, zonder het budget van de klant te overschrijden.

Frans legt uit: "Dit is waar betrouwbare leveranciers van cruciaal belang zijn. Vertrouwen is essentieel; je moet op elkaar kunnen bouwen. Het is geweldig als ze met oplossingen komen die buiten je eigen denkkader liggen. Perfotube is een goed voorbeeld hiervan. Ze leveren niet alleen standaard staaloplossingen voor de retail, maar kunnen ook op maat gemaakte, speciale elementen creëren. Deze combinatie was precies wat we nodig hadden om het project tot een succes te maken. Het doel van de showroompresentatie was om de producten te laten schitteren, niet de presentatie zelf. Door te kiezen voor een matzwarte afwerking, straalt het luxe uit, maar blijft het product altijd de ster!"

presentatiesysteem retail

Modica kastopstelling verwerkt in het interieur

Een opvallend kenmerk in het interieur van Head is de Modica kastopstelling. Deze kasten, geleverd door Perfotube, zijn uitgevoerd in RAL 9005 zwart fijnstructuur, waardoor ze perfect aansluiten bij de zwarte muren en het rotsmuuraccent van de showroom. Frans benadrukt: "De keuze voor de Modica kastopstelling was gedurfd, maar we zijn ontzettend tevreden met het resultaat. Het biedt niet alleen de nodige functionaliteit, maar voegt ook een stijlvolle uitstraling toe."

Betrouwbare partners zoals Perfotube vormen een onmisbare kracht achter het succes van vele interieurprojecten, zoals blijkt uit het resultaat bij Head in Leusden.

Ook op zoek naar een betrouwbare partner? Dan ben je bij Perfotube aan het juist adres. Neem gerust contact met ons op als er nog vragen zijn.

Bron: https://www.binnenwerk-online.nl/artikel/zonder-betrouwbare-partners-geen-perfecte-oplevering/

Interesse?

Neem contact op