Staalkracht in hotelinterieur: De samenwerking tussen Perfotube en De Boer Maatwerk in interieur

24-10-2022

In de wereld van de interieurbouw is staal momenteel erg populair, en Perfotube is dé naam die met staal voor binnen geassocieerd wordt. Gevestigd in Renswoude, produceren wij onder andere metalen frames, metalen meubels, horeca-interieurs en presentatiesystemen voor de retail. Perfotube zoekt actief de samenwerking met interieurbouwers, die van nature meer gericht zijn op hout.

hotelinterieur

Ook voor De Boer Maatwerk in interieur is Perfotube al jarenlang de belangrijkste partner op het gebied van staal. Samen hebben we mooie projecten gerealiseerd, waaronder de hotelinterieurs van Inntel Hotel Den Haag Marina Beach in Scheveningen en Inntel Hotel Amsterdam Landmark, zowel de algemene ruimtes als alle hotelkamers.

"Onze kracht ligt in maatwerkmeubilair, zoals receptiebalies, ontbijtbuffetten of bars," aldus operationeel directeur John Coenders bij De Boer Maatwerk in interieur. "We zijn minder sterk in de grote series die nodig zijn bij het inrichten van honderden kamers, vanwege beperkte productiecapaciteit. Voorheen deden we bij Inntel Hotels alleen de algemene ruimtes, totdat we een proefkamer mochten inrichten met veel metaalwerk. In combinatie met metaal werd het voor ons opeens interessant."

Vanwege die combinatie met metaal zocht De Boer Maatwerk in interieur, zoals zovaak, de samenwerking met Perfotube. "We weten wat voor kwaliteit we van elkaar kunnen verwachten," zegt eigenaar Jacob de Boer. "Dus als metaal een rol speelt in een project, is Perfotube eigenlijk altijd ons startpunt."

Naast het leveren van maatwerk voor in dit geval een hotelinterieur, doen we ook aan projectinrichting voor bijvoorbeeld kantoren of openbare gebouwen. Wil je zelf ook aan de slag met staal voor binnen? Neem dan gerust contact met ons op.

Interesse?

Neem contact op