Modica: dé innovatieve kastopstelling voor interieurbouwers

21-09-2023


Perfotube presenteert de Modica® Kastopstelling. Een innovatief product waarbij Perfotube en interieurbouwers de krachten bundelen en staal en hout samenkomen tot een uniek concept. In vakblad Binnenwerk verscheen een artikel over de Modica Kastopstelling. Lees het hele artikel hieronder.

Innovatieve Modica kastopstelling bespaart tijd en kosten

Tekst: Eva van Ooijen. Binnenwerk Magazine, augustus - september 2023 - Jaargang 13. Beeld: Perfotube.

Als interieurbouwer is het vinden van de juiste balans tussen stijlvolle designs, kostenefficiëntie en praktische haalbaarheid een voortdurende uitdaging. De Modica kastopstelling van Perfotube biedt een oplossing die aan al deze eisen voldoet. Deze modulaire en op maat gemaakte kasten van staal bieden eindeloze mogelijkheden en combineren hout en staal op een unieke manier. Perfotube levert het staal, de interieurbouwer het plaatmateriaal.

 modica kastopstelling

Modulair en modieus

De Modica kastopstelling is ontworpen met oog voor flexibiliteit en vrijheid. Dankzij het modulaire ontwerp kunnen interieurbouwers de kasten volledig op maat maken, zodat ze perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van elke ruimte. Of het nu gaat om een woonkamer, keuken, kantoor of winkel, met de Modica kastopstelling kunnen eindeloze variaties worden gecreëerd die de perfecte combinatie van hout en staal bieden. ‘De Modica kastopstelling vraagt om een andere manier van denken. We ontwikkelen samen met de interieurbouwer een product, in plaats van alleen een kant-en-klaar kastsysteem te leveren’, vertelt Jan Willem van Manen, directeur van Perfotube.

Verkrijgbaar in alle kleuren

‘Een ander voordeel van de Modica kastopstelling is de uitgebreide kleurkeuze,’ vervolgt Jan Willem. ‘Het stalen frame van de kasten is verkrijgbaar in alle gewenste poedercoat kleuren, waardoor ze perfect passen bij de stijl en sfeer van elke ruimte. Of het nu gaat om een klassieke, tijdloze uitstraling of een moderne, eigentijdse look, met de Modica kastopstelling realiseer je de gewenste sfeer.’

Bespaar tijd en kosten

Een van de grootste voordelen van de Modica kastopstelling volgens Jan Willem, is de besparing op montagekosten. ‘Naast de esthetische voordelen biedt de Modica kastopstelling ook praktische voordelen. De eenvoudige montage zorgt voor een besparing op montagekosten, aangezien de interieurbouwer het hout levert en Perfotube zorgt voor het stalen frame. Bovendien zorgt het gebruik van hoogwaardig staal voor een duurzame en stevige constructie, waardoor de kasten lang meegaan en weinig onderhoud nodig hebben.’

modica kastopstelling

Perfotube is een bekende speler op het gebied van staalconstructies in de interieurbouwbranche. Met hun expertise en innovatieve ontwerpen hebben ze de kracht van staal geïntegreerd in de Modica kastopstelling. Ze staan bekend om hun betrouwbare en hoogwaardige producten, en de Modica kastopstelling is daarop geen uitzondering. Door de samenwerking tussen hout en staal te omarmen, biedt Perfotube interieurbouwers een sterke en stijlvolle oplossing voor modulaire maatwerk kasten.

‘Wij gaan verder dan alleen het leveren van een product’, benadrukt Jan Willem. ‘Samen met de interieurbouwer ontwikkelen we een product dat volledig voldoet aan de specifieke wensen en eisen. We geloven in de kracht van samenwerking en streven ernaar om interieurbouwers te ondersteunen bij het realiseren van efficiënte en stijlvolle interieurprojecten’.

Al met al is de Modica kastopstelling een interessante oplossing voor interieurbouwers die op zoek zijn naar flexibiliteit, stijl en kostenefficiëntie. Met het modulaire ontwerp kunnen kasten op maat worden gemaakt voor elke ruimte, en de uitgebreide kleuropties en hoogwaardige materialen zorgen voor eindeloze mogelijkheden. Perfotube brengt met de Modica kastopstelling een krachtige en stijlvolle oplossing op de markt waarbij hout en staal samenkomen in jouw interieurprojecten.

Wil je meer weten? Bekijk dan nu meer informatie over de Modica Kastopstelling en ontdek de voordelen voor jou. Of vraag direct een prijsindicatie op voor jouw interieurproject. 

Interesse?

Neem contact op