Dag van de samenwerking: uitreiking Samen Sterker met Staal Awards

21-07-2022

De eerste zaterdag van juli is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot de Internationale Dag van de Coöperatieven, ook wel bekend als de Internationale Dag van de Samenwerking. Voor ons is goede samenwerking belangrijk. Het maakt ons werk niet alleen leuk maar zorgt ook voor een beter resultaat. Daarom hebben wij rond deze dag drie van onze klanten in het zonnetje gezet. 

Op 14 juli hebben we voor de eerste keer de Perfotube Samen Sterker met Staal Awards uitgereikt. Met een goed gevulde ijscokar achter de wagen gingen we op pad om de prijzen persoonlijk uit te reiken. En de winnaars zijn…

https://www.perfotube.nl/write/Afbeeldingen1/Nieuws/2022/Hilkman award.jpg?preset=newsletter

 

Hilkman Winkel- en Projectinrichting
Hilkman Winkel- en Projectinrichting verzorgt winkelinterieurs van A tot Z, voornamelijk voor technische groothandels en supermarkten. Daar ligt altijd een weldoordacht concept aan ten grondslag. En als er staal aan te pas komt, mogen wij regelmatig meedenken. 

“Vooral als het gaat om maatwerk”, verduidelijkt managing director Marijke Link. “Want wij hebben zelf standaard stellingmateriaal, uit onze eigen fabriek. Maar voor de specials kloppen we graag aan bij Perfotube. We werken volgens mij al dertig jaar samen, dus we kunnen lezen en schrijven met elkaar. Hoe het was om de jarenlange samenwerking bekroond te zien met een award? Supergezellig. Ze kwamen met zo’n Italiaanse ijscokar het magazijn in. Toevallig waren er die dag veel monteurs binnen, dus dat was echt een welkome verrassing voor iedereen. We hebben er samen even goed van genoten.”

 

https://www.perfotube.nl/write/Afbeeldingen1/Nieuws/2022/De Boer award.jpg?preset=newsletter

 

 … De Boer Maatwerk in interieur
Ook met de tweede prijswinnaar, De Boer Maatwerk in interieur, werken we al vele jaren samen. Bij Perfotube ervaren we die samenwerking als erg prettig en constructief. 

Dat gevoel is wederzijds, vertelt eigenaar Jacob de Boer: “Ik zeg altijd: er zit een heel grote overeenkomst tussen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Wij weten van onszelf waar we wel en niet goed in zijn en dat weten ze bij Perfotube ook. Ik doe dit werk nu een jaar of veertien, waarvan zo’n zes jaar voor mezelf. Ook daarvoor, toen ik nog in loondienst was, heb ik altijd met Perfotube samengewerkt. Het is een organisatie waar ik fan van ben, omdat ze waarmaken wat ze beloven. Daarnaast passen we ook qua bedrijfsgrootte goed bij elkaar. En je hebt nog lol met elkaar ook. Dat zie je rond zo’n prijsuitreiking met die ijskar. Geweldig joh.” 

https://www.perfotube.nl/write/Afbeeldingen1/Nieuws/2022/Haklander award(1).jpg?preset=newsletter

 

… Haklander Interieurbouw
Wat de derde winnaar typeert, is dat ze net zo lang doorgaan tot ze voor elkaar hebben wat een architect voor ogen heeft. Bij Haklander Interieurbouw gaan ze heel ver om iets speciaals neer te zetten. 

Mede-eigenaar Cornelis de Kruif toont zich blij verrast; met zijn eigen award én met het initiatief in het algemeen: “Ik vind het leuk dat Perfotube aandacht besteedt aan hoe je met elkaar omspringt. Wij zien onze toeleveranciers echt als partners. Dat begint al bij de aanvraag en dat eindigt bij het delen van resultaten in de vorm van foto’s. Dat is ook leuk voor degene die het heeft ontworpen. Samen even stilstaan bij het resultaat en daarvan genieten. Daarnaast zijn zij net als wij techneuten; dat praat lekker. We proberen onze wederzijdse kennis met elkaar te vermenigvuldigen tot een mooi meubel of interieur. En dat werkt hartstikke goed.” 

Wij feliciteren alle winnaars nogmaals hartelijk met hun Samen Sterker met Staal Award 2022. Absoluut welverdiend!

 
 

Interesse?

Neem contact op