Doneer-actie: Coronamaterialen

25-11-2021

https://www.perfotube.nl/write/Afbeeldingen1/Nieuws/2021/Coronamaterialen-voor-voedselbank-en-kledingbank-Veenendaal-900-x-280.jpg?preset=newsletter

Doneer-actie: coronamaterialen voor voedselbank en kledingbank Veenendaal

In onze vorige nieuwsbrief kondigden we al aan dat wij coronamaterialen, zoals desinfectiepalen en dispensers, aan een goed doel zouden doneren. Dat is inmiddels gebeurd; ze gaan naar de voedselbank en de kledingbank in Veenendaal, mede met dank aan de suggesties van onze nieuwsbriefontvangers!

Bij de voedselbank en de kledingbank in Veenendaal waren ze erg blij met ons aanbod. Hoewel ze uiteraard zorgvuldig omgaan met alle coronamaatregelen, hadden ze nog niet de professionele oplossingen die op veel plaatsen in de retail, de horeca en de zakelijke dienstverlening inmiddels gemeengoed zijn. Onze stalen desinfectiepalen met elleboogdispenser leveren dan ook een waardevolle bijdrage aan een veilig bezoek.

Vorige week heeft Jan Willem van Manen de palen aangeboden aan Gerard Scholten van de voedselbank en Thea Kuik van de kledingbank. We hopen dat ze er veel plezier van hebben en hun bezoekers hiermee nog beter kunnen beschermen!  

Interesse?

Neem contact op