Geperforeerde kokers en LED, kan dat?

09-10-2020

Deze vraag hebben we al regelmatig gekregen. Ons antwoord is volmondig JA 
Er zijn heel veel soorten kokers en buizen qua maatvoering, en dan zijn er ook nog eens verschillende soorten perforaties. Maar we hebben intussen voor veel varianten intussen een prachtige oplossing!

 

Hoe werkt het

Voor deze groep kennen we twee hoofd principes. De beiden werken met een stroomrail die in de koker worden geplaatst. Bij de eerste variant plug je een stekkertje met een snoertje rechtstreeks in een perforatie direct onder de reguliere drager/tandplaat. Bij het verstellen moet je dus eerst de stekker losmaken uit de koker, dan het schap (als voorbeeld) op de gewenste hoogte inhangen, en vervolgens de stekker weer in de perforatie eronder steken.

Bij de tweede variant is de stekker verwerkt in de console/tandplaat. Bij het verstellen van het schap wordt de connectie gelijktijdig verbroken en weer opgebouwd. Dit gaat dus niet met bestaande accessoires.

 

Koker en perforatiematen

De twee hoofprincipes kennen voor de kokers een groot aantal varianten die bepaald worden door de maat en vorm van de kokers. Dus vierkant of rechthoekig en zelfs rond, van 30mm tot aan 110mm diep. Daarnaast is het ook bepalend wat voor soort perforatie erin zitten. Daar heb je dan weer andere stekkers voor nodig. Te veel variaties om hier even te noemen maar schroom vooral niet om ons te vragen naar alle mogelijkheden.

 

De verlichting zelf

Natuurlijk kunt u kiezen uit verschillende soorten verlichting. Heeft u metalen schappen, van glas of zelf van hout. Volledig geïntegreerd of met magneten onder het schap bevestigd? Helder, opaal of frosted. Koud- of juist warm-wit, maar ook RGB is mogelijk. U zegt het maar.

Vraag ‘m aan

We hebben een aantal display’s gemaakt met deze techniek. Vraag nu een demo-display aan om bij u op de zaak te zien en ervaren hoe mooi en makkelijk het werkt.

geperforeerde koker met led  

Vraag onze demo-display nu aan.

Interesse?

Neem contact op