Coronapreventie: hygiënezuilen voor de retail

18-06-2020

 

Aanvankelijk was het voor veel retailers en horecazaken even improviseren, maar inmiddels zien we steeds meer professionele hygiënezuilen in het straatbeeld. Bent u ook op zoek naar een representatieve standaard voor desinfectiemiddel of handgel? Met onze hygiënezuilen stelt u klanten in staat om snel, makkelijk en veilig hun handen te ontsmetten.

Modulair systeem: stel uw eigen hygiënezuil samen

Ons modulaire systeem voor hygiënezuilen bestaat in de basis uit een metalen standaard op een metalen voetplaat. U kunt kiezen voor een variant met een elleboogdispenser (500 ml of 1.000 ml, inclusief bijbehorende montageplaat) of met een pomphouder (voor een zeeppompje met handgel).Houders voor handschoenen en signing

Daarnaast bieden we de mogelijkheid om de zuil uit te rusten met een handschoenenhouder en/of een A4 signing-houder voor een boodschap aan klanten. Alle uitvoeringen van onze hygiënezuil zijn uit voorraad leverbaar.

Transparant baliescherm (spatscherm)

Over professioneel en representatief gesproken. Naast hygiënezuilen kunt u ook bij ons terecht voor transparante kunststof balie- of tafelschermen. Deze leveren wij in één standaard uitvoering: 75 cm breed x 60 cm hoog van 5 mm dik acrylaat (plexiglas), inclusief voetstukken. Ook onze balieschermen zijn uit voorraad leverbaar.

Interesse?

Neem contact op