Poedercoaten in goudkleur (én in zwarte fijnstructuur)

03-07-2019

 

De kleur goud vormt voor interieurbouwers een behoorlijke technische uitdaging. Enerzijds geeft het retailpresentaties een luxueuze uitstraling. Maar anderzijds gaat het natuurlijk veel te ver om echt goud te gebruiken. En ook alternatieve technieken zijn vrij kostbaar of het lijkt niet echt.

Nieuwe manier om de kleur goud te poedercoaten

Voor iedereen die graag goud aan zijn of haar ontwerp-palet toevoegt, hebben we goed nieuws. We hebben nu een manier gevonden om de kleur van goud prima te benaderen met een heel speciale poedercoating.

Budget geen bezwaar meer

Aangezien poedercoaten een zeer gangbare bewerkingsmethode is, hoeft budget geen bezwaar meer te vormen bij het gebruik van goud in winkelinterieurs of andere projecten. Inmiddels hebben we het al verschillende keren toegepast in presentatiesystemen.

Ook mooi: poedercoaten in zwarte fijnstructuur

Naast goud kunt u uw presentatiesystemen bij ook laten poedercoaten in een zwarte fijnstructuur. Ideaal als u een moderne uitstraling wilt creëren. Deze coating heeft dezelfde mooie matte uitstraling als een gladde matzwarte coating, maar oogt dankzij de structuur een stuk dieper zwart. Daarnaast is fijnstructuur ook nog eens een stuk krasvaster.

Probeer het zelf!

Zelf een ‘gouden idee’ voor een presentatiesysteem? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Interesse?

Neem contact op