Optimale verstelbaarheid, uniforme uitstraling

Wij produceren onze systemen in eigen beheer, waardoor we deze met een grote variatie aan steekmaten kunnen leveren. Het resultaat: zeer nauwkeurig verstelbare presentatiesystemen. Die we bovendien in grote hoeveelheden kunnen leveren, in één herkenbare look. Ook niet onbelangrijk, want het overgrote deel van de drogisterijen is inmiddels onderdeel van een formule en ook in de apotheekwereld neemt de ketenvorming toe. Daardoor is er een groeiende behoefte aan modulaire presentatiesystemen met een uniforme uitstraling.

Populaire presentatiesystemen voor drogisterij en apotheek

Voor volumeproducten is het Tube System het meest gebruikte systeem in drogisterijen en apotheken. Dit is uitermate geschikt om op een voordelige manier veel artikelen per vierkante meter te presenteren. Vaak wordt dit systeem gecombineerd met het Lunar System of Line System voor de presentatie van producten met een luxe uitstraling, bijvoorbeeld op verlichte glazen schappen.

Onze presentatiesystemen zijn o.a. te vinden bij:

DA, D.I.O., ICI PARIS XL, Kruidvat, Etos, De Tuinen, Mediq Apotheek, Kring Apotheek

      

Meer referenties

“Doordat de systemen zo goed verstelbaar zijn, kunnen we enorm veel potjes, flesjes en tubes op een vierkante meter kwijt. Aan de andere kant kunnen we bijzondere producten extra onder de aandacht brengen.”

Meer weten over onze presentatiesystemen? Persoonlijk advies over de mogelijkheden?

Neem contact op